Governance programma: Boardroom dynamics

Goed bestuur en effectief toezicht hangen sterk samen met de dynamiek en de cultuur in de bestuurskamer. Niet voor niets staan deze items hoog op de agenda van raden van bestuur, toezicht en commissarissen. Wilt u deze dynamiek leren herkennen, begrijpen en optimaliseren? Wilt u bovendien ontdekken wat uw eigen rol is?

U krijgt een antwoord op deze vragen in het Governance programma 'Boardroom dynamics' van de University of Groningen Business School, in samenwerking met BeljonWesterterp.

In deze opleiding leert u van experts uit de wetenschap en van ervaren bestuurders uit de praktijk hoe bestuurlijke verhoudingen en samenwerkingsvormen van invloed zijn op besluitvormingsprocessen. Dit gebeurt op drie niveaus: vanuit uzelf als individu, vanuit uw organisatie en vanuit de omgeving waarin uw organisatie opereert. Tegelijkertijd treedt u toe tot een waardevol netwerk van toezichthouders en bestuurders uit diverse organisaties.

De governance opleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die een bestuurs- en/of toezichthoudende functie hebben en bestaat uit 4,5 collegedagen, centraal in Nederland tussen medio maart en medio juni 2020.

Voor meer informatie over dit governance programma kunt u contact opnemen met Willem Hein: 06 51817154 of meld u aan via deze link.

Publicatie datum: 30 september 2019
mr. Willem Hein algemeen directeur
  • 06 - 51817154
  • Stuur een bericht
  • Linkedin