Heerenveen

Met de auto:

Vanuit richting Zwolle/Wolvega (tijdelijke omleiding):
Let op: Afrit Heerenveen-Centrum (afrit 12) is tot na de zomer 2021 volledig afgesloten. Verkeer vanuit de richting Zwolle/Wolvega wordt omgeleid via het klaverblad om vervolgens de afrit Heerenveen-Centrum aan de andere zijde van de A32 te nemen. Zie verder bij de beschrijving vanuit richting Leeuwarden.
Een alternatieve route naar ons kantoor vanuit het Zuiden is het nemen van de afrit Heerenveen/Oranjewoud (afrit 11). Via de aangegeven rijrichting gaat u vervolgens onder de A32 door en neemt de eerste weg rechts (pas op: neem niet de oprit in tegengestelde richting de A32 op!). Op het kruispunt met verkeerslichten ga je linksaf. Ons kantoor bevindt zich net voor de rotonde aan de rechterzijde. Parkeren kan aan de achterzijde van het pand, waar tevens de ingang is. BeljonWesterterp is gevestigd op de 3e etage. Je wordt vriendelijk verzocht de lift naar de 3e etage te nemen. 

Vanuit richting Leeuwarden/Groningen:
Neem op de A32 afslag 12 Heerenveen-Centrum. Aan het eind van de afrit sla je rechtsaf. Na het verkeerslicht vind je ons kantoor net voor de rotonde aan de rechterzijde. Parkeren kan aan de achterzijde van het pand, waar tevens de ingang is. BeljonWesterterp is gevestigd op de 3e etage. Je wordt vriendelijk verzocht de lift naar de 3e etage te nemen.

Openbaar vervoer:

Vanaf het treinstation in Heerenveen vertrekt iedere 3 minuten een bus die over de K.R. Poststraat rijdt. Raadpleeg 9292.nl voor de actuele gegevens.

K.R. Poststraat 91/3 (3rd floor)
8441 EN Heerenveen
heerenveen@beljonwesterterp.nl
+31 (0)513 - 656166
Wat is mijn reistijd?
© 2023 BeljonWesterterp