Webinar 'Mobiliteit en het benutten van competenties'

Evenement 29 april 2021 (15:00 uur) Online
Werknemers zijn anno 2021 gemiddeld minder dan 10 jaar werkzaam bij dezelfde werkgever. Worden werknemers boven de 45 weggelaten uit deze cijfers, dan verandert dit gemiddelde naar minder dan 5 jaar! Arbeidsmobiliteit is een trend die een steeds structurelere en extremere vorm lijkt aan te nemen. Door de actuele coronacrisis krijgt de arbeidsmobiliteit een krachtige impuls tot versnelling, persoonlijke wendbaarheid en flexibiliteit in loopbanen worden een blijvende noodzaak.

BeljonWesterterp merkt dan ook een sterk groeiende vraag naar loopbaantrajecten en coaching, maar ook naar outplacementtrajecten. Deze processen worden steeds meer gerekend tot goed werkgeverschap, terwijl ze paradoxaal genoeg ook regelmatig leiden tot een afscheid van een werknemer bij zijn of haar huidige werkgever.

BeljonWesterterp laat u tijdens het webinar ‘Mobiliteit en het benutten van competenties’ aan de hand van theorie én praktijk kennismaken met de tools en processen die komen kijken bij de trajecten die wij aanbieden op dit vlak. We focussen daarbij vooral op de fase van zelfreflectie, met vragen als: ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’?
Vervolgens gaat u aan de slag met een concrete casus, waarin u de tools zelf in de praktijk kunt brengen!

U kunt u voor dit webinar aanmelden via communicatie@beljonwesterterp.nl

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens ons webinar!
Gepubliceerd op: 23 maart 2021
Ischa Broese MSc consultant
  • 06 - 31785686
  • Stuur een bericht
  • Linkedin