Voorjaar 2021: start tweede editie Governance Programma Boardroom Dynamics

Evenement 29 april 2021 (09:30 uur) Kasteel De Vanenburg in Putten

Vanwege grote belangstelling voor de eerste editie van het governance programma Boardroom Dynamics, aangeboden door de University of Groningen Business School in samenwerking met BeljonWesterterp, wordt in het voorjaar van 2021 een tweede editie opgestart!

Goed bestuur en effectief toezicht hangen sterk samen met de dynamiek en de cultuur in de bestuurskamer. Niet voor niets is er veel aandacht voor deze meer psychologische aspecten van toezicht in raden van bestuur, toezicht en commissarissen. Bent u een ervaren toezichthouder of bestuurder die deze dynamiek wil leren herkennen, begrijpen en optimaliseren? Meld u dan aan voor de tweede editie van het Governance Programma Boardroom Dynamics van de University of Groningen Business School (UGBS) in samenwerking met BeljonWesterterp B.V. dat op 29 april 2021 van start gaat! Klik hier voor meer informatie of neem contact op met uw contactpersoon bij BeljonWesterterp. 

Noot:  U kunt u - ondanks de onvoorspelbare ontwikkelingen rondom het Covid-virus - inschrijven voor dit governance programma dat bestaat uit fysieke bijeenkomsten. Indien deze fysieke bijeenkomsten in april nog niet toegestaan worden, bestaat de mogelijkheid uw inschrijving te laten vervallen of door te schuiven. 

Gepubliceerd op: 3 november 2020
mr. Willem Hein algemeen directeur
  • 06 - 51817154
  • Stuur een bericht
  • Linkedin